Kohti Vaahteraliigaa 2017: Bernard Luster is back!

Bernard Luster is back!

Laitahyökkääjä Bernard Luster palaa Helsinki Roostersin kokoonpanoon kaudeksi 2017. Iso-Britannian kansalaisuuden omaavan, kahden edellisen vuoden Suomen Mestarin paluu on tärkeä palanen ensi kesän hyökkäyksen palapeliä. Hyökkäyksen koordinaattori Mikko Koikkalainen ei peittele tyytyväisyyttään.

-Bernard on loistava pelaaja ja hänellä tulee olemaan todella iso rooli meidän hyökkäyksessä. Hän on loistava juoksemaan kuviota ja häntä on lähes mahdoton vartioida yhdellä miehellä. Hän on aikaisemmin pelannut lähes pelkästään muodostelmien keskellä, mutta tulemme muuttamaan tätä ja vaikeuttamaan vastustajien valmistautumista tältä osalta. Pelitaitojen lisäksi hän on uskomattoman nöyrä ihminen ja loistava esimerkki meidän nuorille laitahyökkääjillemme.

Roostersin päävalmentaja Marquette Floyd jatkaa samoilla sävelillä.

-Bernard on ultimaattinen joukkuepelaaja. Hän tekee isoja pelejä kentällä ja on todella epäitsekäs pelaaja sen ulkopuolella. Olen erittäin innostunut, että saamme hänet takaisin Helsinkiin.

Loppuun vielä Bernardin omia kommentteja ja odotuksia tulevasta kaudesta.

This will be your third season in Helsinki and with the Roosters. Was it an easy decision to come back?

-Had some really good teams that reached out to me during this offseason, but all in all, it was a fairly easy decision to make. Helsinki is home and a great organization to be a part of. Very happy to be back!

You will have a new quarterback throwing you the ball this time. Do you think there will be an adjustment period?

-There’s always some sort of adjustment period when getting on the same page as your QB, but that’s what film study and meetings are for. Yes we will have to adjust to one another, but that adjustment period should be handled within a couple of  practices.

What are your expectations for the offense and the team?

-There were a few changes made to the team, but the majority of the team is the same players that has won 5 championships in a row together with an addition to gaining more key players. With that being said, I expect the offense to put up many points and be a well rounded offense and the team to win championship number 6.

 

Bernard Luster

Bernard Luster

Teksti Roosters media, kuva Salla Lahti

Highlights 2016