Family Friday

 

IMG_3611

Perjantaina järjestetään Roosters vs. Saints ottelussa Family Friday, johon Roosters toivottaa kaikki perheet lämpimästi tervetulleiksi. Tapahtuman Family lippu maksaa 25€ (sisältää 2 aikuista ja 2 alle 17v. lasta, alle 12v. ilmaiseksi), lipun saat kätevästi hankittua myös ennakkoon Ticketmasterin kautta ja näin vältät jonottamisen. Tickemasterista ostetulla lipulla  saat 20% alennuksen Roosters fanikamoista Korispisteen myymälästä ja verkkokaupasta.

Ottelua käy katsomassa iso joukko myös Roostersin junioripelaajia sekä valmennusta. Käy rohkeasti kysymässä heiltä lajista ja miten pääsisit lajiin mukaan. He kertovat myös mielellään pelistä mikäli laji ei ole entuudestaan tuttu. Roostersin junioripelaajat ja valmentajat tunnistat Roostersin punaisista huppareista, paidoista sekä pelipaidoista.

Lajiin saa tuntumaa kokeilemaan amerikkalaisen jalkapallon heittoseinään, kuinka tarkka sinä olet? Tule heittämään.

Pelin jälkeen on mahdollista tavata pelaajia katsomon edessä, jossa pelaajilta voi kysyä pelistä ja ottaa vaikka fanikuvan heidän kanssaan.

Buffetista tarjolla koko perheelle syömiset peliin: 2 limua, 2 kahvi/tee, 4 makkaraa ja 2 popcornannosta, hintaan 15€.

Mobiilikausikortin omistajille on lisätty uusi etu buffettiin, käy hyödyntämässä!

APC Foxes cheerleaders joukkue jatkaa esiintymisiä ja kannustamista kaikissa Roostersin kotipeleissä.

Rooster –käsimerkin ehtii hyvin harjoittelemaan perjantaiksi, jotta Roosters saa kaiken hyödyn kotikatsomon Let’s go Roosters Let’s go huudoista ja Roosters –käsimerkistä.

Tampere Saints logo

Tampere Saints kannattajineen toivotetaan tervetulleeksi

 

 

Viihdettä ja sykettä katsojille Ruutu+ katselukorteilla

Ruutu plus esite - 1200

Vaahteraliigan yhteistyökumppani Nelonen Pro lähettää ottelun suorana niin Nelonen Pro:lla ja Ruudu+ palvelussa. Kahden viikon Ruutu+ katselukortteja myydään edulliseen 10€ hintaa. Tulot menevät lyhentämättöminä Roosters –juniorijoukkueiden kehittämiseen.

kivikylanRoosters -buffassa ovat Kivikylän laatutuotteet kanawingsit, makkarat, hod-dogit, Roostersin Linjamiehen erikoinen, kahvia, teetä, virvokejuomat ja maukkaat makeat.

Katso kuinka urheilumediapersoona Esko Seppänen heukutti Twtterissä Roosterisn Linjamiehen erikoinen –annoksen hinta-laatusuhdetta

 

Lippuja, kausareita

11,50€ ennakkoon Ticketmasterista

Family lippu 25€ (sisältää 2 aikuista ja 2 alle 17v. lasta, alle 12v. ilmaiseksi) myös ennakkoon Ticketmasterista

15€

10€ 12-17v, opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset,

Alle 12v ilmaiseksi

Roosters Ottelut 2016 -sivu

Kaikki peliin liittyvät tiedot kausiohjelmat, joukkueiden pelaajaluettelot, ennakot, raportit löydät kätevästi suoraan Roostersin Ottelut 2016 sivuilta

 

Tervetuloa viihtymään ja kannustamaan omaa suosikkia voittoon!