Terveystalo

Roostersin yhteyshenkilö on Micaela Frigren. Hän auttaa sinua kaikissa Terveystalon palveluissa.

Ole aina ensin yhteydessä Micaelaan, myös tapaturmissa:

Micaela Frigren, Urheiluseurakoordinaattori, 050 560 8619, micaela.frigren@terveystalo.com

Terveystalo Kamppi

Kaikki Roostersin jäsenet sekä heidän perheenjäsenensä ovat tervetulleita Terveystaloon minkä tahansa vaivan johdosta. Muistakaa Terveystalossa asioidessanne kertoa seuran nimi ja varmistaa, että se kirjataan käynnin yhteyteen. Tämä paitsi helpottaa lääkärin työtä hänen tavatessaan urheilijoita vastaanotolla, seuran ilmoittaminen myös parantaa seurayhteistyösopimusten seurantaa.

Roostersin tapaturma- ja sairaustapaukset ohjautuvat pääosin Terveystalo Kamppiin. Tässä yhteystiedot sekä tärkeimmät aukioloajat.

Yleislääkäripäivystys 24H / 7

Tapaturmaklinikkama-pe 8-20, la-su 12-18

Röntgen ma-pe 8-21, la-su 11-19

Laboratorio ma-pe 7-20, la-su 10-17

Terveystalo Kamppi, os. Jaakonkatu 3, 00100 Helsinki

 

Urheilijan terveystarkastus

Urheilijan terveystarkastuksen avulla selvität kuntotilanteesi, ehkäiset mahdollisia vammoja ja parannat mahdollisuuksiasi saavuttaa tavoitteesi. Liikunta on näin turvallisempaa ja tehokkaampaa. Liikkujan henkinen tai fyysinen vire eivät aina syystä tai toisesta ole kohdallaan. Väsyttää henkisesti, fyysisessä jaksamisessa on ongelmia, kestävyys voisi olla parempikin…

Urheilijan terveystarkastus arvioi liikkujan nykytilanteen ja selvittää hänen rakenteellisia riskejään. Tarkastus auttaa ennaltaehkäisemään vammoja ja tehostamaan harjoittelua. Se auttaa löytämään oikean suhteen rasitukseen ja lepoon. Terveystarkastus perustuu taustatietoja selvittävään esitietolomakkeeseen, ennakkoon tehtävään laboratoriotutkimukseen ja EKG:hen sekä lääkärintarkastukseen.

Urheiluseurakoordinaattori Micaela Frigren vastaa mielellään kysymyksiin Urheilijan terveystarkastuksesta. Hänen kauttaan voi myös varata aikoja tarkastuksiin. Micaelan puhelinnumero on 050 560 8619 ja sähköposti micaela.frigren@terveystalo.com Tarjoamme terveystarkastuksen yhteistyöseurojemme jäsenille hintaan 120 € (ovh. 159 €). Muista ilmoittaa seurasi saapuessasi laboratoriotutkimuksiin tai tarkastukseen!

Terveystalon Oma Terveys – tietoa omasta terveydestä kätevästi verkossa

Terveystalo on avannut asiakkaidensa käyttöön uuden sähköisen asioinnin Oma Terveys -palvelun. Maksuton palvelu mahdollistaa omien terveystietojen, kuten reseptien, laboratoriotutkimusten tuloksien ja vastaanottoaikojen tarkastelun internetin välityksellä. Jos esimerkiksi laboratoriotutkimuksia on tehty Terveystalossa useita, näkyvät ne kaikki palvelussa.

Sähköinen palvelu on asiakkaalle helppo tapa tiedon saamiseen, koska hän voi tehdä sen kellonajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun se hänelle itselleen sopii. Terveystalon Oma Terveys -palvelua voi käyttää internetin välityksellä mistä vain verkkoyhteyksien ääreltä.

Palvelu on suojattu SSL-suojauksella. Se salaa tietoliikenteen siten, ettei kukaan ulkopuolinen pysty näkemään luottamuksellisia tietoja. Palvelussa on myös vahva tunnistautuminen: kirjautuminen tapahtuu joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Terveystalon Oma Terveys -palvelun saa käyttöön rekisteröitymällä sen käyttäjäksi osoitteessa https://www.terveystalo.com/omaterveys. Palvelussa näkyvät muun muassa menneet ja tulevat vastaanottokäynnit, diagnoosit, laboratoriotulokset ja kuvantamislausunnot, allergiat, rokotukset sekä terveydentilan seurantatiedot, kuten verenpaine. Tulosten lisäksi palvelusta saa raja-arvot ja suosituksen jatkohoidosta.

Palvelun kehitystyö jatkuu ja palveluvalikoima laajenee jatkossa.

Terveystalo seuranne kumppanina

Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Järjestämme mielellämme seuralle esimerkiksi ensiapukoulutusta, luentoja, tulemme kertomaan palveluistamme vanhempain iltoihin tai ihan vain katsomaan pelejänne.

Terveystalossa seuranne yhteistyöstä vastaavat seuraavat henkilöt:

Micaela Frigren, urheiluseurakoordinaattori puh.050 560 8619,micaela.frigren@terveystalo.com

Mika Kivinen, Sport-asiakkuudet puh. 0400 462 199, mika.kivinen@terveystalo.com