Vaahteraliiga alkaa Velodromilla Home coming of the Champions -teemalla

Velodromilla tapahtuu paljon Roostersin avatessa 37. kerran Vaahteraliiga -kautensa. Vastaan tulee huippukunnossa ja valmennuksessa oleva Anders Turku Trojans.  Euroopan amerikkalaisen jalkapallon perinteikkäin rivarly-ottelu pelataan nyt 56. kerran.

Home coming

 

Helsinki Roosters on voittanut 18 Suomen mestaruutta ja seura kutsuu kaikki mestaruuden Roostersin paidassa voittaneet 360 pelaajat perheineen kauden 2016 avausotteluun. Mestarit kokoontuvat jo klo 16.00 alkaen Velodromilla ja mestareita nähdään ottelun kolikonheitossa ja palkintojen jaossa.

Roosters Alumnin Home coming of the Champions puuhamiehenä on toiminut Mikko Ranta, ”Roosters Aluminissa on ollut aktiivinen joukko entisiä pelaajia, jotka ovat järjestäneet erilaisia kokoontumisia pelitapahtumien, Super Bowlin ja golfin jne ympärillä. Nyt halusimme järjestää isomman  tapahtuma ja saada mahdollisimman ison joukon Roosters –mestareita ja perheitä kokoon muistelemaan 18. voitettua mestaruutta ja kannustamaan Juha Hakalan vetämään Roosters –joukkuetta  kauden avauksessa hienossa ottelussa Trojansia vastaan”

Roostersissa pelaajana  voitetut mestaruudet näet Roosters Legendat -sivulta

 

Foxes-logo-valmisRoosters -käsiliike ja APC Foxes

Aalto yliopiston Cheerleader joukkue APC Foxes palauttaa tärkeän jenkkifutisotteluiden perinteen Roostersin kotiotteluihin. APC Foxes on mukana kannustamassa Roostersia, tuomassa tunnelmaan otteluun esityksillään ja innostamassa yleisöä kannustuksiin. APC Foxes on kehittänyt Roosters –käsimerkin ja käsiliikkeen jolla Roostersin kannattajat yhdessä kannustavat omiaan. Roosters –käsiliike tulee kaikkien Roostersin joukkuiden kannustusliikkeeksi.  APC Foxes näyttää mallia, joten se on helppo oppia jo nyt sunnuntaina.

 

olearys_logoBar&Restaurant yhteistyökumppanimme O’Learys Forum on ottelutapahtumassa omalla tuotemyynnillä aikuisille.  Muistahan, että Mobiilikausikorttilla saat O’Learys Forumista ruokailun -20% alennuksella.

 

KorispisteKoripiste on paikalla myymässä Roosters –fanituotteita.  Roostersin mobiilikausikortilla saat 10% alennuksen

 

Viihdettä ja sykettä katsojille Ruutu+ katselukorteilla

Ruutu plus esite - 1200

Vaahteraliigan yhteistyökumppani Nelonen Pro on mukana tapahtumassa tuomalla Ruutu+ katselukorteilla lisää. 50:lle ensimmäiselle lipun ostaneelle annettaan 24h Ruutu+ katselukortti.   Kahden viikon Ruutu+ katselukortteja myydään edulliseen 10€ hintaa. Tulot menevät lyhentämättöminä Roosters –juniorijoukkueiden kehittämiseen.

kivikylanRoosters -buffassa ovat Kivikylän laatutuotteet kanawingsit, makkarat, hod-dogit, Roostersin Linjamiehen erikoinen, kahvia, teetä, virvokejuomat  ja maukkaat makeat

 

Elämyksiä ja jännitystä kaikille

Helsinki Roosters ja Ticketmaster lahjoittavat jokaiseen kotiotteluun vapaalippuja yhteistyökumppaniensa välityksellä lapsille ja perheille, joiden elämässä on ollut kolhuja.

Lippuja,  kausareita

11,50€ ennakkoon Ticketmasterista

15€

10€ 12-17v, opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset,

Alle 12v ilmaiseksi

50€ Mobiilikausikortti (kuusi runkosarjaottelua ja mahdollinen koti –play-off peli)

50€ (+toimituskulut) Kausilippupaketti Ticketmasterista (kuusi runkosarjaottelua ja mahdollinen koti –play-off peli)

 

Roosters Game Center

Kaikki peliin liittyvät tiedot kausiohjelmat, joukkueiden pelaajaluettelot, ennakot, raportit löydät kätevästi suoraan Roostersin Game Center sivuilta

 

Tervetuloa viihtymään ja kannustamaan omaa suosikkia voittoon!

 

Ps.

Nordean IT-muutosten vuoksi Nordean maksukortit eivät välttämättä toimii ennen klo 18:00. Varatkaa käteistä mukaan jos teillä on vain Nordean maksukortti.