#21 reasons is here – Tervetuloa Ville-Valtteri Suojanen!

Helsinko Roosters saa kovan kotimaisen vahvistuksen pelaajarinkiinsä, kun Ville-Valtteri Suojanen liittyy joukkueeseen kaudelle 2020.

Haastattelimme Viltsua menneestä GFL-kaudesta ja kyselimme samalla mietteitä tulevasta.

(C) Ralph Richter

 

” Kerro hieman viime kaudesta Potsdamissa? Mikä yllätti, mikä oli parasta ja jäikö hampaankoloon vielä jotain?”

  • ” Viime kausi Potsdamissa ja GFLssä oli mahtava kokemus. Kausi ei meillä mennyt aivan suunnitelmien mukaan koko kauden kestäneiden QB- ongelmien takia, mutta oli mahtavaa päästä pelaamaan Euroopan parhaita joukkueita ja pelaajia vastaan.”

” Miten GFL vertautuu omaan Vaahteraliigaamme?”

  • ” Ero Vaahteraliigan ja GFL:n välillä ei aivan järkyttävä ole, mutta pelinopeus on Saksassa huomattavasti nopeampi. Vaahteran ja GFL kärkipelaajien välinen ero ei hirveästi näy, mutta Saksassa pelaajien yleinen taso on vielä Suomea edellä ja niin kutsuttuja helppoja pelejä ei juurikaan ole.”

” Odotukset Vaahteraliigakaudelta 2020? Miltä tuntuu pukea Roostersin paita päälle ja ennenkaikkea miten Roosters valikoitui joukkueeksi?”

  • ”Ensi kesä on mielenkiintoinen ja oman lisänsä tuo Em-lopputurnaus, joka vaikutti suuresti haluun siirtyä Roostersiin. Mitään suurempaa analyysia on vaikea lähteä tekemään vielä, mutta odotuksena on tiukka sarja, jonka lopuksi paras voittaa. Roostersiin siirtymiseen vaikutti suuresti mahdollisuus pelata kv-pelit sekä jo tutut joukkuekaverit sekä osittain tuttu valmennus”

” Terveiset Roostersin faneille ja suomalaiselle jenkkifutisyleisölle? Mitä tullaan näkemään kun VVS palaa kentille?”

  • ” Faneille ja suomalaiselle jefuyleisölle: kannattaa tulla paikanpäälle katsomaan kovatasoista jenkkifutista ympäri Suomea. Kentällä tullaan näkemään tuttu ja viihdyttävä VVS, joka pelaa aina tunteella ja täysillä. Ehkä jopa vähän kehittyneempi versio viime kerrasta. Tällä kaudella Helsinkiläisetkin voi luvan kanssa kannattaa Turkulaista”

(C) Salla Lahti

Teksti: Roosters Media

Kuvat: Ralph Richter, Salla Lahti