40 vuotta Roostersia

Lauantai-ilta 25.1.2020 tummentui viileänä ja tuulisena kun perustajäsenistö sekä uudet ja vanhemmat Roosters-perheeseen kuuluvat kokoontuivat Helsinki Casinolle juhlimaan seuran menestyksekästä historiaa.

Paikkana loistanut Fennia-sali olikin valaistu seuran väreillä ja osallistujat kunnioittivat tapahtumaa juhlavalla pukeutumisellaan ja sillä, että tapahtuma oli loppuunmyyty viimeistä paikkaa myöten.

Vieraat vastaanotettiin kättelyiden kautta jossa vieraat tapasivat seuran ensimmäisen puheenjohtajan Juha Liedeksen sekä tällä hetkellä puheenjohtajana toimivan Jenni Hakalan. Järjestys oli siis kättelyt, kuohuvat käteen ja kuvaukseen. Jari Turunen kuvasi koko illan ja kuvat ovat nähtävissä täällä .

 Jenni Hakala ja Juha Liedes

(C) Jari Turunen

Illan kulku oli rakennettu ansiokkaasti jokaisen vuosikymmenen mukaan joista paikallaolijat kuulivat puheita, pelitarinoita ja ennenkaikkea näkivät myös ystäviään jopa kahdenkymmenen vuoden takaa. Pöydissä vallitsikin koko illan iloinen puheensorina ja tunnelma oli lämmin ja yhteisöllinen kuten Roostersin arvoihin kuuluu. Ruokailut sujuivat hienosti ja pöytiin kannettiin toinen toistaan herkullisempia annoksia eikä juhlijoiden tarvinnut istua myöskään kuivin suin.

Pelkkää historiaa tai muistelua ilta ei ollut. Jenkkifutiksen yhteisöllisyys ulottuu pitkälle. Siitä voi mainita esimerkkinä lauluesityksen, cheerleadingin puheenvuoron tai kilpatanssia harrastavan tuomarin esityksen pareineen.

  (C) Jari Turunen

 (C) Jari Turunen

 (C) Jari Turunen

 

Virallisen osuuden päätyttyä juhla jatkui vapaamuotoisen seurustelun ja tietysti vanhoja muistellen.

Roosters haluaa kiittää kaikkia juhlassa mukana olleita ja illan mahdollistaneita. Te teitte juhlan!

Erityiskiitos Ari Tuuli ja Juha Liedes jotka teitte suuren päivätyön jotta saimme näin mahtavan illan seuran historiaa kruunaamaan.

Loppuun vielä ote nykyisen puheenjohtajan Jenni Hakalan puheesta jossa käytiin läpi mitä kaikkea Roosters meille kaikille ja muillekin on

” Roosters on Reipas. Joillekin se on Raaka ja toisten mielestä aina ennen kautta jopa hieman Raasu. Kauden jälkeen useille Raatelija. Radikaali Roosters on ollut aina. Rajojarikkova, Raflaava ja Raggari. Paremmin tietävät kertovat että Roosters on myös Rahakas. Rajoittamaton ja Raikas, ehdottomasti Raikuli. Lopulta kuitenkin aina Reilu. Roosters on Raivaaja. Roosters on kuin Rakastajatar, kukaan ei myönnä pitävänsä siitä mutta sellainen on olemassa. Lopulta se on kuitenkin Rakas koska se on Roosters”.

Ehkä viimeistään 10 vuoden päästä uudelleen, kuka tietää?

Sitä ennen toivotamme Teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan jenkkifutista paikanpäälle katsomoihin sillä siellä, aina siellä, jenkkifutis on parhaimmillaan.

Teksti: Roosters Media

Kuvat: Jari Turunen