Crocodiles – Roosters

Tulokset

Joukkue1234T
Crocodiles0200627
Roosters0146929

Yhteenveto

IMG_4437

Otteluennakko

Seinäjoen Tangomarkkinoiden kuumin esitys on tarjolla Jouppilanvuoren kentällä lauantaina kun Roostersin kiertuebussi saapuu paikkakunnalle. Esityksen toinen päätähti on viime vuoden Vaahteramaljassa vastassa ollut kotijoukkue Seinäjoki Crocodiles. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kaikki ottelunsa tämän kauden Vaahteraliigassa.

Seinäjoki Crocodilesin päävalmentajan tähtäimessä on kahdestoista kotivoitto putkeen. Henri Kotanen on tyytyväinen juhannustauon päättymiseen.

– Parin viikon tauon jälkeen on hyvä palata kentille, ja aina mieluummin pelaa kotiottelun kuin vieraspelin. Joukkue on ehjä ja innolla odottaa Vaahteramaljan uusintaa.

Maanantai-illan peli Vaasassa aiheuttaa omat kuvionsa Roostersin valmistautumiseen päävalmentaja Juha Hakala kertoo.

– Vaasan peli oli erittäin fyysinen, joten huilasimme ottelun jälkeen poikkeuksellisesti tiistaiharjoitukset ja painotamme harjoittelun juuri ottelun alle.

– Odotan erittäin tiukkaa ottelua, joukkueena Crocodiles on ollut todella suvereeni tällä kaudella. Heidän hyökkäys on ollut erittäin tehokas varsinkin heittäen ja sitten heidän puolustus on jatkanut siitä mihin jäi. Myöskin joukkueen tuplapassi pelaaja Niko Lester tuo joukkueeseen isojen pelien muodossa aivan uudenlaisen uhkan verrattuna viimekauteen, esimerkiksi potkupelien osalta, kuvaa Hakala näkemyksiään tulevasta vastustajasta.

Lue koko ennakko

Otteluraportti

Roosters haki arvokkaan voiton Seinäjoen Crocodilesista, ja jatkaa ainoana tappiottomana joukkueena Vaahteraliigassa. Viime vuoden finalistien ottelu tarjosi yleisölle paljon näyttäviä pelejä ja viime sekunneilla ratkenneen pelin. Seinäjoen tangomarkkinoiden henkeen tunnelma oli hetkittäin argentiinalaisen tulinen, mutta ottelun ratkaisut toisella puoliajalla Roosters teki enemmän suomalaisen tangon tahtiin. Liikuttaen palloa pitkään ja rauhallisesti.

Crocodilesin päävalmentaja Henri Kotanen oli harmissaan hienon pelin päättymisestä tappioon.

– Sellainen (peli) kuin jenkkifutismatsin pitäisi ollakin. Nyt vaan kävi huonosti meidän kannalta.

– Se meni siihen mitä vähän epäilinkin, että kumman puolustus pystyy pysäyttämään toisen hyökkäyksen. Nyt se oli vähän haasteellista molemmilla, kun pisteitä tuli 27 – 29. Niin ei siinä puolustukset juhlinut, Kotanen pohti ottelun ratkaisuja.

Roostersin päävalmentaja Juha Hakala oli hyvillään Vaahteraliigan kärkiottelun päätyttyä joukkueensa voittoon.

– Hieno ottelu joukkueelta. Puoliajalla oltiin seitsemän pistettä tappiolla. Päästettiin ensimmäisellä puoliajalla liikaa isoja pelejä ja Crocodilesin hyökkäys oli niin vaarallinen kuin odotettiin. Toisella puoliajalla puolustus sai stoppeja ja hyökkäys sai peliä rullaamaan vähän paremmin.

– Ja lopussa ihan uskomattoman hieno hyökkäysvuoro. Viisi minuuttia pois kellosta, kolme pistettä taululle ja johtoon. Sen jälkeen puolustus otti syötönkatkon ja peli oli siinä. Arvokas vierasvoitto, Hakala iloitsi.

Toisella puoliajalla Roosters hallitsi kelloa. Neljällä hyökkäysvuorollaan joukkue kulutti kellosta 18 ja puoli minuuttia 24:stä, tehden kaksi maalia ja ottelun ratkaisseen potkumaalin.

– Saatiin pidettyä palloa hyvin ja melkein jokainen hyökkäysvuoro meni taululle. Päästiin rinnalle ja ohi. Ja pystyttiin lopussa tulemaan heidän johtomaalin jälkeen ohi uudestaan. Hieno joukkuevoitto täältä, hyrisi päävalmentaja Hakala tyytyväisyyttään.

Lue koko raportti

 

Video

Tiedot

Päivämäärä Aika Sarja Sarjakausi
09.07.2016 18.00 Vaahteraliiga 2016

Paikka

Jouppilanvuoren tekonurmi
Jouppilanvuorentie 85, 60320 Seinäjoki, Suomi