Helsinki Roosters on päättänyt jatkaa etäharjoittelua 31.5.2020 asti

Helsinki Roostersin hallitus on käynyt tiivistä keskustelua valmentajien kanssa toukokuun harjoittelun järjestämisestä ja päätynyt siihen, että ulkoharjoittelua ei aloiteta vielä toukokuussa. Ymmärrämme, että tahtotila yhteisille harjoituksille ulkona on valtava.

Haluamme kuitenkin osaltamme varmistaa, että kesäkuusta lähtien harjoitukset voisivat alkaa oikein ohjeistettuna ja valmisteltuina Olympiakomitean ohjeistukset huomioiden. Seurana meidän tulee miettiä harrastamisen turvallisuutta niin pelaajien, valmentajiemme, toimihenkilöidemme kuin myös tätä laajemmin perheiden ja työyhteisöjen kautta. Haluamme siis pystyä antamaan koko seuran osalta jäsenillemme riittävän kattavat ohjeet ja varmistaa niiden noudattamisen ennen harjoitusten aloittamista, jotta yhdenkään seuran joukkueen harjoitukset tai kauden suunnitelmat eivät olisi vaarassa.

Toukokuuta on tätä kirjoitettaessa enää jäljellä noin kaksi viikkoa. Roosters on onnistunut uskomattomasti mukautumaan ja muuttamaan harjoitukset etäversioiksi, kun epidemia alkoi näyttää voimaansa. Tästä voimme vain kiittää asiantuntevaa valmennusta sekä kaikkia vapaaehtoisiamme, jotka ovat asiaa edesauttaneet. Kiittämättä ei voi jättää myöskään mukautuvia harrastajiamme, jotka ovat olleet aktiivisia koko tämän ajan. KIITOS!

 

Helsingissä 17.5.2020

Jenni Hakala

puheenjohtaja

Helsinki Roosters