Helsinki Roosters pelaa kansainvälisen ottelun huhtikuussa ennen Vaahteraliiga kauden alkua / 5.4.2021 Ottelu peruttu

12.2.2021 │ Tiedote │ Helsinki Roosters
Helsinki Roosters on sopinut Ruotsin pääsarjassa viime kaudella toiseksi sijoittuneen Stockholm Mean Machines kanssa pelattavasta kansainvälisestä ottelusta. Ottelu tullaan pelaamaan Helsingin Velodromilla lauantaina 17. huhtikuuta klo 13.00.

Vuonna 1982 perustettu Mean Machines on Ruotsin vanhin ja menestynein seura. Sen palkintokaapissa on peräti 13 Ruotsin mestaruuspokaalia, joka on enemmän kuin yhdelläkään muulla ruotsalaisella joukkueella, joten luvassa on kahden oman maansa menestyneimmän jenkkifutis-seuran taisto.

Roosters ja Mean Machines ovat kohdanneet vuosien saatossa viisi kertaa ja edellisen kerran joukkueet kohtasivat NEFL-sarjan lohkovaiheessa 2019 jolloin jännittävän ottelun päätteeksi Roosters nappasi tiukan 21-19 kotivoiton. Aiemmasta viidestä kohtaamisesta Roosters on voittanut neljä ja Mean Machines yhden.

”Kansainvälisyys on yksi Roostersin perusarvoista, joten olen erittäin tyytyväinen, että saamme järjestettyä ennen Vaahteraliigakauden alkua kansainvälisen ottelutapahtuman. Mean Machines on hyvin valmennettu ja on laadukas joukkue Euroopan tasolla, joka on samalla oman pääsarjansa menestynein seura. He varmasti tulevat tarjoamaan meille kovan vastuksen kauden avausottelussamme. – kommentoi Roostersin päävalmentaja Juha Hakala tulevaa huhtikuun ottelua.

Mean Machines on talvikauden aikana ehtinyt jo rakentamaan joukkuettaan vahvasti kiinnittämällä laadukkaita pelaajia joukkueeseensa mm. Saksasta sekä myös yhden suomalaisen pelaajan vaasalaislähtöisen Oliver Vasanojan muodossa. Oliver Vasanoja tulee näin ollen kohtaamaan Roostersissa pelaavan veljensä Walter Vasanojan ottelussa.

Helsinki Roostersissa pelaava Walter Vasanoja on myös aiemmin pelannut tukholmalaisjoukkueessa kaudella 2019 ja kommentoi tulevaa ottelua ja veljensä kohtaamista seuraavasti:

" Onhan se siistiä! Ei olla ikinä pelattu vastakkain, mutta treeneissä on ollut vuosien mittaan hyvää vääntöä, välillä pädeillä ja välillä nyrkeillä. Oliver on erittäin hyvä hyökkäyksen linjamies omassa "primessa" ja pääsee yliopistovuosien jälkeen näyttämään mihin pystyy eurokentillä. Meillä on se 40 kg painoeroa, mutta jos hän tulee vastaan niin en mä isoveljenä todellakaan väistä.”

Helsinki Roosters toivoo että joukkue pääsee pelaamaan pelin suunnitellusti huhtikuussa, mutta mikäli vallitseva tilanne matkustamisen ja tapahtumajärjestämisen suhteen muuttuu, reagoimme siihen tietysti välittömästi.

Lauantaina 17.4.2021 on toiveena saada Helsingin Velodromille kansainvälinen ottelu alkamaan kello 13.00 suunnitelmien mukaisesti!
#jefu #jenkkifutis #gridironfi Amerikkalainen jalkapallo American Football International
Kuvat: SMM, Roosters, Ruutu

5.4.2021 Päivitys tilanteeseen

Roosters peruu odotetusti kv-ottelunsa

Vallitsevan tilanteen vuoksi Roosters peruu kv-ottelunsa Stockholm Mean Machines kanssa huhtikuulta. Toivotamme kaikille turvallisia treeniolosuhteita!

Roosters has to cancel international game against Stockholm Mean Machines due to current Covid situation. Stay and practise safe!