KAIKKI PÄÄTTYY AIKANAAN – JOTTA TILALLE VOI SYNTYÄ JOTAIN UUTTA

Helsinki Wolverines saalisti ansiokkaasti kestomenestyjä Helsinki Roostersin päänahan, ollen samalla se joukkue, joka katkaisi kukon lennon kaudella 2020. Roostersin matka ja mestaruusputki katkesi ja sijoitus on kaudella 2020 viides runkosarjan jälkeen.

Roosters taisteli eilen ottelun loppuun saakka ja joukkueen riveistä moni pelaaja väläytteli osaamistaan. Hyökkäyksen puolella Henri Väänänen johti joukkoja hyvin olosuhteisiin nähden, Miro Kadmiryn jouduttua jättämään kentän ottelun puolivälissä. Laitahyökkääjät Arttu Erkkilä, Ville Karhinen ja Alexander Wasiljeff ottivat useita hienoja kiinniottoja Kimi Linnainmaata unohtamatta. Antti Lahtinen juoksi myös pirteästi pallon saatuaan.  Puolustuksen puolella hyvää taisteluilmettä osoittivat useita taklauksia kerännyt sekä lähes ottelun jokaisen downin pelannut Arttu Pajarinen sekä syötönkatkon ja kaksi potkua blokannut Ville-Valtteri Suojanen.

Hienoista suorituksista huolimatta joukkueen virheet, pallonmenetykset, isot rangaistukset sekä Wolverinesin erittäin hyvä peli koituivat joukkueen kohtaloksi.

Helsinki Roosters päävalmentaja Juha Hakala kommentoi eilistä ottelua,
sekä samalla koko kuluvaa kautta seuraavasti:

”Jokainen voitto- tai mestaruusputki kestää aikansa ja nyt oli Roostersin putken päättymisen aika. Olen erittäin ylpeä joukkueesta, joka pelasi koko kauden pääsääntöisesti kotimaisin voimin. Meillä oli kaikissa otteluissa useita onnistumisia ja hienoja suorituksia. Tämän kauden virhemarginaali oli erittäin pieni ja kolmessa tämän kauden ottelussa, kuten myös Wolverines pelissä, me emme mahtuneet suorituksillamme sen sisälle, jonka seurauksena ja tuloksena kolme tappiota sekä jääminen pudotuspelien ulkopuolelle. Nyt on aika hengähtää hieman, asettaa uudet tavoitteet, ryhtyä uudelleen töihin ja lähteä kohti uusia tavoitteita. ”

Edustusjoukkueen pelaajia sekä osa valmennusta jatkaa jenkkfutiskauttaan vielä valmentamalla juniorijoukkueita. Kannattajia toivomme runsain joukoin katsomoihin kanssamme antamaan junioreille ja naisten joukkueelle vielä otteluihin lisäfiilistä.

This is Red Family- Once a Rooster, always a Rooster.

Helsinki Roostersin miesten edustusjoukkue haluaa kiittää kaikkia kannattajia, yhteistyökumppaneita ja vapaaehtoisia kaudesta 2020.

Teksti: Roosters Media

Kuva: Jarmo Vehkomäki