Kalle Karppinen jatkaa Helsinki Roostersin puolustuksen koordinaattorina kaudella 2022!

Kalle Karppinen jatkaa Helsinki Roostersin puolustuksen koordinaattorina kaudella 2022!

43-vuotias Kalle Karppinen jatkaa puolustuksen koordinaattorina. Karppinen on yksi Suomen menestyneimmistä valmentajista. Hän on saavuttanut pelaajana sekä valmentajana yhteensä huimat 14 Suomen mestaruutta. Seurajoukkueen valmentamisen lisäksi hän on toiminut myös useamman vuoden miesten maajoukkueen puolustuksen koordinaattorina.

Roostersin päävalmentaja Juha Hakala on todella mielissään Kalle Karppisen jatkopäätöksestä:

”Kalle Karppinen on omalla tietotaidollaan yksi Euroopan parhaista puolustuksen koordinaattoreista ja omaa erittäin hyvät kyvyt opettaa puolustustaan pelaajilleen, joka tekee hänestä erityisen hyvän valmentajan. On erittäin merkittävää saada Kalle jatkamaan Roostersin puolustuksen koordinaattorina, jonka myötä voimme taata jatkuvuutta puolustuksemme tekniikoissa ja taktiikoissa.”

Kalle Karppinen odottaa innolla 2022 Roosters puolustuksen valmentamista:
”Kausi 2022 tulee olemaan minulle kolmaskymmenes Roostersin riveissä, ja paras päätös sille olisi tietysti viidestoista Vaahteramaljan voitto – sitä kohti lähdetään nyt vuoden alusta askel kerrallaan tekemään töitä. Puolustukselle tavoitteena on taas rakentaa monipuolinen, aggressiivinen ja hyvin treenattu yksikkö, joka pystyy sopeutumaan kaikkiin kauden aikana vastaan tuleviin tilanteisiin. Erityisesti odotan innolla mahdollisuutta päästä kehittämään ja nostamaan esiin uusia nuoria kotimaisia nimiä avainrooleihin Vaahteraliigassa.”
#jefu #jenkkifutis #roostersfamily
📸 Tuomo Lampinen

Julkaistu 31.12.2021