Kausi 2023 tekee tuloaan!

NFL kausi huipentuu ensi Sunnuntain ja Maanantain välisenä yönä Kansas City Chiefsin ja Philadelphia Eagelsin kohdatessa Super Bowlissa.
Ottelua kannattaa ehdottomasti mennä seuraamaan yhdessä Helsinki Roostersin kanssa Old Irish Pubiin Helsingin keskustaan.

Kotimaisen Vaahteraliigan alkuun on vielä 15 viikkoa aikaa. Helsinki Roosters on aloittanut valmistautumisen tulevaan kauteen jo hyvissä ajoin.
Joukkue kokoontui ensimmäisen kerran lokakuun loppupuolella yhteen pelaajapalaverissa, jossa käytiin kauden harjoitus-suunnitelmat ja tavoitteet yhdessä läpi.

Joukkueen päävalmentaja Juha Hakala kertoo kuluneesta syksystä ja alkutalvesta seuraavasti:

” Offseason harjoitukset ja joukkueen rakennus on sujunut loistavasti. Santtu Äyräväinen ja William Sewell ovat tehneet hienoa työtä pelaajien fysiikkavalmennuksen kanssa.
Useampi pelaaja on talven testeissä parantanut testituloksiaan merkittävästi ja joukkue tulee olemaan nopeampi ja vahvempi kuin viime kaudella.

Olemme saaneet myös uusia lajivalmentajia joukkoomme, kun Patrik Asen ja Okko Outinen ovat ottaneet vastuun linjojen valmennuksen osalta.
Myös molempien viime kauden koordinaattorien (Daniel Stanzel ja Kalle Karppinen) jatko on merkittävää jatkuvuuden kannalta.

Pelaajapuolella olemme saaneet myös talven aikana monia uusia pelaajia rosteriin sekä kovia paluumuuttajia esim. Tony Koskisen, Sampo Rannan ja jo viime kaudella osan kaudesta pelanneiden Tuukka Hämäläisen sekä Mikko Toimisen myötä. On ollut hienoa seurata myös miten nopeasti uudet pelaajat ovat asettuneet osaksi joukkuetta. Odotan etenkin hyökkäyksen osalta Santeri Juvosen, Ville Hämäläisen ja Yusufa Lehtisen näkemistä kentällä. Puolustuksen osalta Oskari Toijala, Jaakko Jokinen ja Aku Kattainen ovat todella hyvä lisä takakenttäämme sekä tukimiehet Aaro Rask ja Aleksi Statsevich tuovat hienosti syvyyttä myös tukimieskerrokseen.

Saimme kiinnitettyä joukkueeseen vihdoin pitkän, jo marraskuun alkupuolella alkaneen, prosessin päätteeksi uuden pelinrakentajan. Tulevan kauden osalta joukkueen pelinrakentajana tulee toimimaan kanadalainen Dimitrios Sinodinos, joka on joka tavalla erittäin hyvä urheilija, josta osoituksena CFL Combinen testitulokset. Pelikokemusta mieheltä löytyy paljon McGill yliopistosta, jossa hän pelasi kausina 2017-2021 toimien myös joukkueen kapteenina. Uskon hänen olevan erinomainen johtaja nuorelle hyökkäykselle.

Kauden 2023 osalta seurattavaa tulee siis varmasti riittämään paljon. Jos haluat olla mukana tukemassa ja seuraamassa joukkueen matkaa kohti Vaahteramaljaa niin ensimmäinen askel sitä kohti on hankkia kaudelle 2023 kausikortti.

Tarjoamme helmikuun ajan kausikortin 50 euron tarjoushintaan (norm. 69e) koodilla RoostersFamily.
Osta omasi ja ole osa punaista Roosters perhettä, Once a Rooster, always a Rooster, Lets Go!

Kausikortti on ostettavissa lippu.fi sivulta. https://www.lippu.fi/event/vaahteraliiga-kausikortit-2023-velodromi-16320674/