Kohti Vaahteraliigaa 2018: Christer Berg Roostersiin

Roostersin tukimiesosasto sai täydennystä Hyvinkään suunnalta, kun Falconsissa uransa aloittanut Christer Berg liittyi joukkueeseen. Nuorten maajoukkuekokemusta omaava tuore Roosters-pelaajalla on Juha Hakalan arvioissa paljon potentiaalia.

– Christer Berg on nuori ja lupaava tukimies, joka ei kaihda kontaktia. Hän täydentää jo valmiiksi kivenkovaa Sampo Rannan valmentavaa tukimiesryhmää.

kuva Roosters media

Kerrotko vähän jefutaustastasi Christer Berg?

– Aloitin pelaamisen 2013 Hyvinkään Falconsissa. Edustusjoukkueen hajottua 2014 kauden jälkeen suunta kääntyi kohti Turku Trojansia, ja siellä tuli vietettyä kaksi kautta U17, U19, sekä miesten joukkueen mukana. Viime kaudella koulun ja työpaikan sijainti ajoi lähemmäs kotia, ja siirryin Hämeenlinna Huskiesiin. Olen myös saanut koko peliurani aikana edustaa Suomea useasti nuorten maajoukkueissa.

Mikä sai valitsemaan Roostersin Christer Berg?

– Halu kehittyä pelaajana ja urheilijana. Roostersissa on laadukas valmennus sekä fysiikan, että pelaamisen kannalta ja toki myös kokeneita pelaajia keneltä oppia. Asun itse Hyvinkäällä ja työskentelen Helsingissä, joten myös turha edestakaisin reissaaminen vähenee.

Mitä tavoitteita talven ja kevään harjoittelukaudelle?

– Tavoitteena on ottaa treeneistä kaikki irti ja kehittyä, sekä pysyä ehjänä.

Terveiset Roosters-kannattajille?

– Katsomot täyteen ja keväällä nähdään!

 

Tervetuloa Roostersiin Christer!

Teksti: Pekka Lylyharju
Kuvat: Roosters media