Kohti Vaahteraliigaa 2018: Kimi Linnainmaa palaa rinkiin

Kimi Linnainmaa, yksi kauden 2016 kapteeneista, palaa välivuoden jälkeen takaisin Helsinki Roostersiin. Syksyllä opinnot veivät pelaajan Montrealiin Concordia Universityyn, missä hän pääsi myös tutustumaan kanadalaisten versioon soikealla pallolla pelaamisessa. Päävalmentaja Juha Hakala toivottaa kaudella 2012 vaahteraliigauransa aloittaneen nopean laitahyökkääjän tervetulleeksi takaisin joukkueeseen.

– Kimi Linnainmaa on yksi Suomen parhaista laitahyökkääjistä, hän on merkittävä lisä hyökkäykseemme. Kimi tuo mukanaan paljon positiivista asennetta ja kokemusta nuoresta iästä huolimatta.

 

Minkälaisin tunnelmin palaat takaisin Vaahteraliigaan Kimi Linnainmaa?

– Pidin välivuoden Vaahteraliigasta viime kesänä valmistautuessani pelaamaan yliopistopalloa Kanadassa syksyllä. Pelasinkin siellä, mutta kouluasioiden takia palasin Suomeen vuoden lopulla ja oli selvää, että Roostersin paidassa pelaan tulevana kesänä. Loistavin mielin takaisin kentille. Treeneissä on ollut hyvä meno ja onhan se mukavaa, kun on paljon tuttuja naamoja taas mukana valmennuksesta lähtien. Tänä vuonna meillä on mahdollisuus olla ihan Euroopan ykkösjengejä.

Mitä tavoitteita talven harjoittelukaudelle?

– Suurimpana tavoitteena harjoittelukaudelle on saada hyökkäyksen ajoitukset kuntoon ja päästä samalle sivulle Brandonin (Connette) kanssa.

Terveiset Roosters-kannattajille?

– Faneille jaksamista talveen. Nähdään kesällä!

 

Tervetuloa takaisin Kimi!

 

Teksti: Pekka Lylyharju
Kuvat: Roosters Media