Kohti Vaahteraliigaa 2018: Ville Karhinen Jaguaareista Roostersiin

Helsinki Roostersin laitahyökkääjäkaartia saapuu täydentämään Ville Karhinen. Karhinen siirtyy Helsinkiin kasvattajaseura Jyväskylän Jaguaareista. Juha Hakala odottaa mielenkiinnolla myös Suomen korkeakoulusarjasta kokemusta omaavan pelaajan otteita tulevalla kaudella

– Ville Karhinen on erittäin nopea ja lahjakas pelaaja. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä mihin laitahyökkääjä pystyy tulevalla kaudella, kun hän pääsee harjoittelemaan ja keskittymään vain laitahyökkääjän roolin.

Ville Karhinen Jyväskylä Jaguars, kuva Jari Turunen.

Kerrotko vähän jefutaustastasi Ville Karhinen?

– Aloitin jefun 2010 Jaguaarien junioreissa, silloin pelipaikkana puolustuksen linja. Olen pelannut Jyväskylässä aina edellisen kauden loppuun saakka, pääasiassa laitahyökkääjänä ja tarvittaessa kulmapuolustajan tontilla. 2015 opiskelujen ohessa liityin Lappeenrannan korkeakoulujoukkue Wildmeniin missä olen pelannut muutamana talvena.

Mikä sai valitsemaan Roostersin?

– Tuleva muutto Helsinkiin ja halu kehittyä pelaajana. Olen kuullut paljon positiivista joukkueesta, valmennuksesta ja organisaatiosta, mikä teki valinnan helpoksi. Uskon että Roosters on oikea paikka kehittyä pelaajana uudelle tasolle.

Mitä tavoitteita talven ja kevään harjoittelukaudelle?

– Ehdottomasti toivon pysyväni terveenä loppu harjoituskauden, jotta pystyn kehittymään pelaajana niin fyysisesti kuin henkisesti. Myös uuden pelisysteemin omaksuminen ja uuteen joukkueeseen tutustuminen on osa kevättä.

Terveiset Roosters-kannattajille?

– Tulkaa kaikki katsomoihin, kesällä nähdään!

 

Tervetuloa Roostersiin Ville!

Teksti: Pekka Lylyharju
Kuvat: