Lisää uusia kasvoja rosteriin! Willem Kajander liittyy joukkueeseen!

Roosters on saanut vuoden 2021 aikana ilahduttavan määrän uusia urheilijoita harjoituksiinsa. Jenkkifutis selkeästi kiinnostaa ja aiemmat laji- ja urheuilutaustat ovat tarjonneet mahdollisuuden siirtyä uuden harrastuksen pariin matalammalla kynnyksellä.

Päävalmentaja Juha Hakala on nopeajalkaisesta Kajanderista tietysti innoissaan:
”Willem on mielenkiintoinen ja kova kilpaurheilija. On ollut erittäin hienoa seurata hänen asennettaan uutta lajia opiskellessa sekä sitä yrityksen määrää, jonka hän laittaa peliin joka kerta.”

Willem Kajander saattaa vielä olla suuremmalle jenkkifutisyleisölle tuntematon nimi, mutta Roostersin omat puolustajat ovat jo tottuneet tämän herran menoon harjoituksissa. Haastattelimme hieman Willemiä ja kyselimme miltä ensikosketus jenkkifutikseen on tuntunut.

" Ensimmäiset treenit taisivat olla maaliskuun lopussa. Tein ihan oman päätöksen lajinvaihdolle ja jenkkifutis oli ollut mielessä. Kysyin inttikaverilta kenelle soitan, jos haluan testaamaan Roostersiin. Miikka Kokkonen oli tässä yhtenä kontaktina. Olin innoissani kun kuulin päävalmentaja Juha Hakalalta, että pääsen kokeilemaan, koska yleisurheilu oli maistunu pahvilta jo jonkin aikaa.

Pelin taktisuus kiehtoo ja se, ettei tarvitse juosta pelkkää suoraa, vaan voi vähän kikkaillakin. Treeneissä pelataan hyökkäys vastaan puolustus – mutta kun päästään matsiin niin ollaan samalla puolella ja yksi joukkue. Sitä mä odotan. Kokeilen mielellään eri pelipaikkoja, mutta ei ne ota mua puolustukseen kun mua on "heitelty kuin rättiä".

Voisin varmasti kertoa itsestäni vaikka mitä koska jenkkifutisyleisö ei tiedä minusta ennakkoon oikeastaan mitään. Ehkä "funny fact" minusta on se, että jäin eskarissa luokalle. 😂

Mun ainoa esikuva on mun isä! Olen tietysti jonkin verran katsellut nyt noita jenkkitähtiä, mutta ei sieltä ole tullut mulle vielä mitään selkeää lempipelaajaa.

Hienoimpia urheilumuistoja ja onnistumisia on varmasti pikaviestin EM-pronssi. Ja tietysti nyt jenkkifutiksessa sitten se eka taklaus.

Koko Roostersin tiimi ottanu tosi hyvin vastaan. Kaikki auttaa aina tarvittaessa ja osoittaa myös kiinnostusta yksilöllisiin taitoihini.

Uutena pelaajana on vaikea sanoa mitä peleistä odottaa eniten kun ei ole oikeastaan mitään käsitystä siitä, miten homma siellä peleissä toimii todellisuudessa. Mutta haluisin pelata edes vähän. Voittaminen on ainoa vaihtoehto!

Tiesin jo aikoja sitten, että haluan kokeilla jenkkifutista kun lopetan yleisurheilun. Mullaon sellanen fiilis, että olen oikeassa remmissä. Jos ette usko, niin tulkaa katsomaan mun vasen olkavarsi Velodromille. Se kertoo teille vastauksen! "

Kuvat (C) Tuomo Lampinen

Liitetiedostot