58 Dennis Ilmelä

Kansallisuus
fin Suomi
Pelipaikka
OL
Pituus
190 cm
Paino
91 kg
Aiemmat joukkueet
Roosters juniors
Ikä
19

Kotikaupunki: Stadi ja Pawling, New York

Dennis Ilmelä liittyi Roostersiin jo 8-vuotiaana  Hän on ollut mukana useilla kotimaan ja ulkomaan pelimatkoilla Oulusta USAhan ja Ruotsiin sekä ollut mukana maajoukkueleireillä. Kaikki pelipaikat ovat tulleet Dennikselle tutuiksi ja suosikkipeli paikaksi on vakiintunut puolustuksen linja ja ulompi tukimies (OLB).

Olen pienestä pitäen urheillut paljon ja pelannut lajeja rullalätkästä socceriin, lätkästä golffiin. Aloitin jenkkifutiksen 8 -vuotiaana pelaamalla useita vuotta vanhempia pelaajia vastaan, useimmiten istumalla vaihtoalueella kypärän päällä. Olen pelannut lähes kaikkia pelipaikkoja ja viime kaudella jenkeissä koulun Varsity joukkueessa pelasin aloittavana hyökkäyksenlinjan vasenta tackeliä. Roostersista kuitenkin paikka löytyy puolustuksen puolelta (tai tarvittaessa myös hyökkäyksestä). Lempipelaajat ovat tällä hetkellä ehdottomasti Karri Pajarinen ja Von Miller. Jenkkifutiksen ohella olen harrastanut koulunjoukkueessa painia ja viime vuonna painin 130 kg painoluokassa hieman alipainoisena. Olen opiskellut high schoolissa New Yorkissa viimeiset vuodet. Kouluni on hieman yli tunnin matkan päässä Manhattanilta. 
Viimeiset vuodet koulun ja kesätöiden takia deli- kanankoivet ja protskurahkat ovat vallanneet Denniksen ruokavalion. Vapaa-ajallaan hän tykkää katsoa leffoja ja löhöillä. Musiikkina yleensä soi rap ja tällä hetkellä hän odotteleen uutta T-Swift tuotantoa.
#845