40 Ilya Redin

Kansallisuus
fin Suomi
Pelipaikka
LB
Pituus
185 cm
Paino
100 kg
Aiemmat joukkueet
Trojans
Ikä
33
Ilya Redin on syntynyt lengendaarisessa maassa, sillä kyseistä maata ei enää ole olemassa. Ilyan synnyinpaikka on Uralin lähistöllä, jossa ihmiset painivat karhujen ja amuritiikereiden kanssa paljain käsin. Vuonna 2000 hän muutti Suomeen ja heti aloitti jefun Turku Trojansissa osaamatta suomea ja englannin kieltä. Ensimmäinen Vaahteraliigan kausi oli v. 2001. Vuonna 2004 alko Ilyan ura Venäjän maajoukkueessa aina tähän päivään saakka. Muita urheilulajeja jefun lisäksi Ilyan elämän aikana olivat koripallo, judo ja vapaaottelu.
Ilyan perhe koostuu nykypäivänä äidistä, veljestä ja veljen vaimosta. Ilya on ollut aina laiska opiskelemaan koulussa ja lukiossa, mutta 27-vuotiaana Ilya päätti hakea yliopistoon ja opiskelee tällä hetkellä viimeisiä päiviä aineopettajaksi Turun yliopistossa, aineina venäjän kieli, historia, liikunta ja terveystieto. Jefun lisäksi Ilyan elämän lempiasioihin kuuluu laiskottelu kotona, ruuan laittaminen ja kuntosalilla hard core harjoittelu. Ilyasta on aina sanottu kavereiden kesken että hän on väärä venäläinen, sillä Ilya ei juo lainkaan väkeviä alkoholijuomia, etenkään venäläistä vodkaa, mikä on kummastusta herättävä asia suomalaisille.
Jotta peli sujuisi hyvin Vaahteraliigassa, Ilya syö aina ennen pelejä kotona tehtyjä räiskäleitä ja paikallisessa kiinalaisessa ravintolassa tulista kanaa ”kung pau” nimeltään «Hola Hola» sekä katsoo 300 sparttalaista elokuvaa. Vuonna 2013 edusti Helsinki Wolverinsia.
Ilyan Motto: ”We are legends every day!”