32 Kimi Linnainmaa

Kansallisuus
fin Suomi
Pelipaikka
WR
Pituus
178 cm
Paino
83 kg
Aiemmat joukkueet
Roosters, Roosters juniors, Toronto Argonauts
Ikä
26

Joukkueen kapteeni

Kotikaupunki: Espoo

Sport-american-football-icon

 

 

Kimi Linnainmaa aloitti jenkkifutiksen 12-vuotiaana saatuaan kipinän perheensä  lomamatkoilta USAssa jossa oli seurannut lajia. Seuraksi valikoitui heti Helsinki Roosters. Urheiltaustaa Kimiltä löytyy lukuisista lajeista joka mutta pääasiassa urheilullisuus on tarttunut pitkistä jääkiekko ja jalkapallourista. Mäkelänrinteen urheilulukion oppilaan lukuvuosi 2011-2012 oli vaihto-oppilas vuosi USAssa jossa Kimi myös pelasi koulunsa joukkueessa. Suomeen paluu kesällä 2012 avasi myös hänen Vaahteraliigauran joka alkoi puolustuksen takakentällä. Kaudesta 2013 alkaen hän on ollut Roostersin aloittava laitahyökkääjä ja kehittynyt yhdeksi maamme parhaista.

Opiskelen Turun kauppakorkeakoulussa ja vähä vapaa-aika mitä opiskelujen ja treenaamisen jälkeen jää, menee jääkiekkoa, koripalloa tai videopelejä pelatessa kavereiden kanssa ja laatuajan viettämiseen tyttöystävän kanssa.  PerheeseenI kuuluvat tyttöystävä, isä, äiti, kolme sisarusta ja koira. Myös isovanhemmat ja sedän perhe seuraavat tiukasti pelejäni ja näkyvät usein myös katsomossa.

Faneille terveiset: kaikki peleihin kesällä 2016. Roosters pistää joka pelissä shown pystyyn ja kentällä kannattaa seurata numeroa 32!