Roosters kohtaa Lohjan ristiretkeläiset Velodromilla perjantai-iltana.

Vaahteraliiga jatkuu Perjantaina Roostersin osalta, kun joukkue kohtaa UNC Crusadersin. Joukkueet tulevat otteluun eri lähtökohdista.
UNC:llä on 42-35 kotivoitto alla Vaasa Royalsista ja Roostersilla selkeä 20-43 tappio Butchers ottelusta.

Juhannustauon aikana Roosters on tehnyt muutoksia ja uutena pelaajana joukkueen kokoonpanoon liittyy yhdysvaltalainen laitahyökkääjä Danny Kittner.
Kittner pelasi yliopistouransa UMary:n yliopistossa ja viimeisimpänä osoitteena ennen Roostersiin tuloa oli Chicago Bearsin NFL Rookie Minicamp.

Roosters lähtee jahtaamaan ottelussa kauden toista voittoaan ja etenkin puolustuksen pitää pystyä pysäyttämään UNC hyökkäys tukimies Taavi Aronpään johdolla.
UNC hyökkäyksen kirkkaimpana tähtenä kimaltelee Seth Rowland. Rowland on tällä kaudella edennyt maata pitkin jopa 436 jaardia ja ilmaa pitkin 270 jaardia
ollen molemmissa tilastoissa joukkueen paras etenijä. Päänvainvaa UNC on onnistunut aiheuttamaan vastustajilleen myös konkaripelaajien RJ Long ja Curtis Slater isoilla peleillä.

Pallon menetykset ovat olleet alkukaudesta Roosters hyökkäyksen riesana ja samalla myös niitä ei ole juuri nähty puolustuksen puolella.
Tämä on yksi merkittävät ero joukkueiden välillä tilastollisesti. UNC johtaa liigan pallonriistotilastoa jopa 15 pallonriistolla, joista peräti 12 on tullut syötönkatkoista.
Roosters on puolestaan saman tilaston viimeisenä kolmella pallonriistolla.

Mikäli Roosters mielii ottelun voittaa pitää pelinrakentaja Dimitrios Sinodinoksen johtaman Roosters hyökkäyksen pitää omasta pelivälineestä
huolta ja puolustuksen onnistua peittämään Rowland, Long, Slater kolmikko huolellisesti ja ottaa heiltä isot pelit pois.

Tervetuloa seuraamaan ottelua Helsingin Velodromille. Portit aukeavat kello 17:30 ja ottelu potkaistaan käyntiin 18.30.
Huomasithan, että Velodromin ulkokentällä on mahdollisuus päästä kokeilemaan jefua sopivasti ennen ottelua kello 16-17.
Kokeilupäivä on osa Helsingin Pride-kuukauden tapahtumia!

Liput otteluun vain ennakkoon ja ottelun aikana lippu.fi kautta.
Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Varauduthan tarvittaessa todistamaan ikäsi!