Roosters sanoo hei Brandon Ravenelille!

Brandon Ravenel pelasi yliopistojalkapalloa JMUssa (James Madisonin yliopisto). Hän aloitti kaikki 15 peliä leveällä vastaanottimella seniorina. Hän sai nimekseen First Team All-CAA Wide Receiver, VaSID Toinen joukkue All-State. Hänellä oli 45 vastaanottoa joukkueelle-paras 720 jaardia ja viisi touchdownia. Hän toimi myös JMU: n kapteenina seniorikautensa aikana. Collegen jälkeen Ravenel pelasi Badalona Dracsissa vuonna 2018.

 • Kuka on Brandon Ravenel ja mistä olet kotoisin?
  Olen vain nöyrä mies Virginiasta. Olen erittäin intohimoinen urheiluun ja siihen mitä he tekevät ihmisille. Tulen Stafford-nimisestä kaupungista, jossa vietin suurimman osan lapsuudestani, ja tässä rakastuin jalkapalloon!
 • Mikä on sinun lempi puuhasi jalkapallon ulkopuolella?
  Suosikkikehinäni jalkapallon ulkopuolella, on matkustaa, opettaa ja viettää aikaa läheisten kanssa.
 • Mikä on jalkapallotaustasi, missä kävit collegea ja missä olet pelannut collegen jälkeen?
  Aloitin jalkapallon pelaamisen 8.-vuotiaana. Kun olin valmistunut lukiosta, menin James Madisonin yliopistoon yliopistoon yliopistoon. Minun aikanani minut nimettiin joukkueen kapteeniksi, voitin maajoukkueen mestaruuden ja jätin #2 kaikkien aikojen stattijohtajaksi kouluhistorian vastaanottimiin. Opiskelun jälkeen kävin ja pelasin vuoden Barcelonassa Espanjassa jossa voitimme myös kansallisen mestaruuden. Helsinki on seuraava pysäkkini ja toivon voivani auttaa saamaan toisen mestaruuden tähän upeaan ohjelmaan!
 • Mikä on paras muistosi jalkapallosta tähän mennessä?
  Parhaat muistoni jalkapallosta ovat olleet mestaruuskisojen juhliminen joukkuetovereiden ja fanien kanssa! Ei parempaa oloa!
 • Mitä sinä haluaisit saavuttaa vuonna 2021 Helsinki Roostersin kanssa?
  Toivoisin pääseväni loistaviin yhteyksiin joukkuetovereiden kanssa ja tietenkin tuovani kotiin toisen mestaruuden!
 • Mitä haluaisit kertoa Roosters-faneille tulevasta kaudesta?
  Viestini Rooster-faneille on vain nauttia show ’ sta! Mahtava kausi tulossa pian!!

jefu #jenkkifutis #gridironfi #roostersfamily Amerikkalainen jalkapallo