Roosters sanoo hei Lorenzo Melchiorrelle!

Lorenzo Melchiorre pelasi yliopistojalkapalloa AICissa (American International College Hän pelasi seniorikautensa aikana jokaisessa pelissä. Hänellä oli 54 kokonaistaklausta, yksi pakkohauru, yksi haparoidu ja neljä sieppausta. Collegen jälkeen Melchiorre pelasi Espanjassa Badalona Dracsissa vuonna 2018 ja Italiassa Lazio Ducksissa vuonna 2019.

  • Kuka on Lorenzo Melchiorre ja mistä olet kotoisin?

Olen 25-vuotias, olen kotoisin East Stroudsburgista, Pennsylvaniasta. Olen ollut rakastunut jalkapalloon 10-vuotiaasta ja pelannut 15 vuotta.

  • Mikä on sinun lempi puuhasi jalkapallon ulkopuolella?

Rakastan kalastamista, lumilautailua ja oikeasti mitä tahansa ulkotoimintaa ja urheilua!

  • Mikä on jalkapallotaustasi, missä kävit collegea ja missä olet pelannut collegen jälkeen?

Olin 4-vuotinen startti turvallisuudessa American International Collegessa. AIC: n jälkeen pelasin Barcelonassa Badalona Dracsissa voittaen Kansallisen tittelin ja nimesin Finals MVP: n! Espanjan jälkeen lähdin leikkimään Lazio Ducksien kanssa Roomassa.

  • Mikä on paras muistosi jalkapallosta tähän mennessä?

Minulla on ollut niin paljon upeita muistoja jalkapallon parissa, mutta se joka pysyy kanssani eniten oli lukiovuoteni. Olin pienin lapsi kentällä, mutta se ei estänyt. Minulla oli suuri sydän, ja minut laitettiin ropopaketilla pelin viimeisillä minuuteilla. Pelasimme Pennsylvaniassa sijalla 7 joukkuetta ja olimme voittamassa 7 pisteellä minuutti jäljellä. Pisteet olivat 14-7 ja meitä ei suostunut voittoon ollenkaan. Joukkue teki viime hetken ajomatkan kentälle tasatakseen pelin, kun hyppäsin liftareitin, pysäytin pallon ja palautin yli 50 yds sinetöimään pelin. Tämä näytelmä sai minut rakastumaan peliin. Olin ensimmäinen lukioni TD ja sai minut tajuamaan potentiaalini. Viimeiseksi, ei ole mitään parempaa kuin nuo perjantai-illan valot!

  • Mitä sinä haluaisit saavuttaa vuonna 2021 Helsinki Roostersin kanssa?

Haluan meidän voittavan voittamattoman ja voittavan kansallisen mestaruuden! Sitä kaikki haluavat. Mutta sen lisäksi haluan olla johtaja ja tehdä ympärillä olevista pelaajista parempia ja nälkäisin pyrkiä suuruuteen!

  • Mitä haluaisit kertoa Roosters-faneille tulevasta kaudesta?

Haluan heidän tietävän, että olen erittäin kiitollinen, että minulla on tämä mahdollisuus ja olla osa näin mahtavaa dynastiaa! Heillä on pelaaja, joka jättää kaiken kentälle, eikä toukokuu voi tulla tarpeeksi nopeasti. Ole valmiina peleihin täynnä energiaa ja viihdettä! Tsemppiä Roosters!

jefu #jenkkifutis #gridironfi Amerikkalainen jalkapallo

American Football International