Seuraesittely


Toiminta-ajatus

Roostersin toiminta-ajatus on ylläpitää ja kehittää amerikkalaisesta jalkapallosta pitkäaikainen harrastus­mahdollisuus jäsenilleen lasten sarjoista aikuisten SM-tasolle saakka.

Roostersin tavoitteena on osallistua SAJL:n järjestämiin juniorisarjoihin kaikissa ikäluokissa. Kilpailutoiminnan päätavoite on menestyksekäs osallistuminen lajin miesten suomalaiseen pääsarjaan Vaahteraliigaan. Kilpailullisen menestyksen perustana on pitkäjänteinen ja laadukas juniorityö sekä aktiivinen kansain­välinen toiminta. Seurana Roosters haluaa olla omalta osaltaan edistämässä maajoukkueiden menestystä ja lajin kehitystä Suomessa.

Seuran tavoitteena on tarjota jäsenilleen hyvä ja ohjattu harrastus. Päämäärien ja tavoitteiden saavuttamiseksi seura pyrkii ottamaan kaikki jäsenet ja sidosryhmät huomioon, luomaan parhaat mahdolliset harrastusolosuhteet sekä  ilmapiirin, jossa harrastaminen on hauskaa ja haasteellista, ja jossa tapahtuu kehittymistä ja oppimista. Roostersin tavoitteena on luoda seura­toiminnan puitteissa harrastusmahdollisuuksia jäsenilleen myös pelikentän ulkopuolella.

Arvot

Sitoutuminen Commitment
Lajirakkaus Passion for football
Tahto ja periksiantamattomuus Will and persistence
Positiivisuus Positivity
Kehitys ja edistyksellisyys Get better today!
Yhdessä tekeminen ja toisten tukeminen Respect, support and teamwork
Kansainvälisyys Internationality
Image