Tule mukaan Helsinki Roostersin hallitukseen ja toimintaan

Haluatko olla mukana vaikuttamassa helsinkiläisen amerikkalaisen jalkapallon tulevaisuuteen?
Seuran syyskokousessa tullaan valitsemaan seuraan puheenjohtaja ja uusia hallituksen jäseniä.

Etsimme joukkoomme aktiivisia ja motivoituneita henkilöitä, jotka haluavat ottaa vastuuta seuramme hallituksessa.
Tule mukaan tekemään, vaikuttamaan ja kehittämään toimintaamme yhdessä muiden osaavien ja intohimoisten seuratoimijoiden kanssa!

Hallituksessa pääset osallistumaan seuran strategiseen suunnitteluun ja päätöksenteon tukemiseen. Hallituksessa sinulla on mahdollisuus ottaa vastuuta erityisalueista, kuten talous, viestintä, tapahtumat jne. Toimit yhteistyössä muiden hallituksen jäsenten ja seuran jäsenten kanssa toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä ja saat tilaisuuden olla mukana luomassa aktiivista ja innostavaa toimintaympäristöä seuran urheilijoille ja harrastajille. Toivomme sinulta omaaloitteisuutta, kykyä toimia tiimissä ja tuoda omia ideoita esiin. Tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja seuran sisällä ja sidosryhmien kanssa tapahtuvaan yhteistyöhön. Aikaisempi kokemus seuratoiminnasta tai hallitustyöskentelystä ei ole välttämätöntä.

Jos olet innokas, sitoutunut ja haluat olla mukana vaikuttamassa seuramme tulevaisuuteen, ilmoita kiinnostuksestasi sähköpostitse osoitteessa: juha.hakala@helsinkiroosters.com
Pyydämme ilmoittamaan halukkuudesta hallitustoimintaan viimeistään viikolla 39.

Lisätietoja tehtävistä antaa Juha Hakala, sähköpostitse: juha.hakala@helsinkiroosters.com
Tervetuloa joukkoomme rakentamaan yhdessä upeaa tulevaisuutta Helsinki Roostersille!

Roosters Hallitus