Tule pelaamaan

U21-ROO-BUT-41

 

Amerikkalainen jalkapallo, eli tuttavallisemmin jenkkifutis, on kenties maailman vauhdikkain pallopeli.

Mitä ominaisuuksia pelaajalta vaaditaan?

Lajissa yhdistyvät kiehtovalla tavalla fyysisyys, taktisuus ja vauhdikkuus. Tämän takia jokainen joukkue tarvitsee riveihinsä erilaisia vahvuuksia omaavia pelaajia. Voiman, nopeuden ja ketteryyden lisäksi pelitilanteet vaativat vaatii nopeaa päätöksentekokykyä sekä lajin taktista ymmärrystä. Joukkue tarvitsee siis toisaalta pelaajia, joiden vahvuudet ovat voimaa ja kokoa vaativassa fyysisessä linjapelaamisessa, sekä nopeudellaan, vikkelyydellään ja pallonkäsittelytaidoillaan loistavia kiitäjiä. Yhteistä kaikille pelipaikoille on sähäkän liikkumisen ja räjähtävyyden tarve sekä pelin ymmärtäminen.

Katso lyhyt esittelyvideo Roostersin C-juniorien pelaamisesta kaudella 2011

Roosters auttaa Sinut alkuun uuden harrastuksen kanssa

Suomen perinteikkäämpänä jenkkifutisseurana Roosters Ry tarjoaa kaikenikäisille ja -kokoisille mahdollisuuden amerikkalaisen jalkapallon harrastamiseen pääkaupunkiseudulla. Uudet pelaajat ovat tervetulleita niin miesten, naisten kuin juniorijoukkueisiinkin. Huipputasokas valmennus kaikissa joukkueissamme takaa sen, että laji tarjoaa urheilullisten haasteiden lisäksi myös loistavat mahdollisuudet kehittyä. Tästä on todisteena Roostersin ylivoimainen menestys Suomen amerikkalaisen jalkapallon sarjoissa lajin maahan saapumisesta lähtien.

Varusteet

Otteluissa pakolliseen varustukseen kuuluvat kypärä, hartiasuojat, reisi- ja polvisuojat sekä hammassuoja. Ensimmäisiin harjoituksiisi saat tarvittavat varusteet lainaksi, joten varusteiden puuttuminen ei ole esteenä lajin kokeilemiselle tai aloittamiselle Vuokraamme varusteita myös koko kaudeksi.

Ota meihin yhteyttä!

Roostersissa Sinulla on mahdollisuus kehittyä huipputason jenkkifutaajaksi. Ota rohkeasti yhteyttä seuramme yhteyshenkilöin niin katsotaan yhdessä Sinulle oikea joukkue! Vastaamme myös mihin tahansa lajiin ja sen harrastamiseen liityviin kysymyksiisi. Ole ensisijaisesti yhteydessä oman ikäluokkasi joukkueenjohtajaan.

Yhteystiedot

Voit ottaa meihin yhteyttä missä tahansa lajiin tai sen harrastamiseen liittyvässä asiassa.

Autamme mielellämme!

Mitä harrastaminen maksaa

Seuran jäsenmaksu 150 euroa.

Junioreiden harjoitus- ja kilpailukaudenmaksu  kaudella 2020

Jäsen- ja kausimaksu

U15-U20 150 € + 750€-800€

U11-U13 150€ + 300€

Maksu erääntyy kahdessa erässä tammi- ja huhtikuussa.

U15-U20 maksu sisältää valmennuksen, harjoitukset (3-4 krt viikossa), tilavuokrat, erotuomarit, kasvattajaseuramaksut, huollon kustannukset (teipit, EA-tarvikkeet, urheilujuomat),  pelimatkat, viestintä, hallinnolliset kulut ja kesäleirin.

U11- ja U13-joukkueen maksu ei sisällä pelimatkoja, muuten sama kuin U15 ja U20

Kesäleirit

Roosterisin junorien (7v-15v) suositut kesäleirit (kaksi kahden päivän leiriä) sisältyvät toimintamaksuun. Valmentajina leirillä ovat Vaahteraliigajoukkueen ulkomaalaisvahvistukset ja suomalaiset pelaajat.