U19-, U17, ja U15-joukkueiden päävalmentajat nimetty

24.10.2018

Myös nuoret Euroopan huipulle

Roosters junioreiden päävalmentajiksi kaudelle on nimetty Jesse Jalo ja Daniel Stanzel. Jalo astuu U19-ikäluokan ja Stanzel U17- ja U15-ikäluokkien peräsimeen. Roostersin nuorisovalmennusta koordinoiva Daniel Stanzel haluaa kehittää myös Roostersin nuoret Euroopan huipulle.

– Roosters on Euroopan Top 3 joukkue ja haluan nostaa myös nuorten joukkueet samalle tasolle. Toivon, että voimme nousta huipulle, niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Loppujen lopuksi haluan kehittää näitä nuoria. Toivottavasti käytäntöni saavat heidät kehittymään, niin pelaajina kuin ihmisinä.

Omat kokemukset Vienna Vikingsin nuoriso-ohjelmassa pohjalla, hän haluaa tarjota samoja kokemuksia Roosters-junioreille.

– Aikani nuorena pelaajana Wienissä oli elämäni parasta aikaa ja teen kaikkeni jotta tämä toteutuisi myös Roostersin pelaajille.

– Aika aloittaa työnteko, Daniel Stanzel toteaa harjoittelukauden alkaneen.
 

U15- ja U17-joukkueen päävalmentaja Daniel Stanzel


 

Suuret saappaat täytettävänä

Jesse Jalo tiedostaa haasteet siirtyessään Mikko Koikkalaisen jälkeen U19-joukkueen päävalmentajaksi.

– Otan suurella ilolla tehtävän vastaan U19 päävalmentajana. Saappaat ovat suuret mihin astun. Koikkalainen on tehnyt huippuduunia viime vuodet ja itse pääsinkin jo viime kaudella tutustumaan U19-joukkueeseen ja seuraamaan hänen työskentelyään. Sanoisinkin, että tässä on luonnollinen jatkumo, kun siirryn U17:n peräsimestä U19:ään. Daniel Stanzel palkattiin kehittämään Roostersin junioritoiminta uudelle levelille ja pidän hänen näkemyksistään ja tavoitteestaan seuran hyväksi.

– Olemme hallitseva U19 suomenmestari ja tavoitteena on olla se myös tulevan kauden jälkeen. Kauden jälkeinen tauko on tehnyt hyvää ja upeaa päästä jälleen jefun pariin, Jalo asettaa joukkueensa tavoitteet iloitessaan harjoittelukauden alkamisesta.

– Olemmekin jo käynnistäneet rekrytoinnin loppustaffin osalta ja todennäköisesti meillä tulee olemaan amerikkalainen hyökkäyksenkoordinaattori ja itse olen puolustuksenkoordinaattori ja päävalmentaja, kunnes löydämme puolustuksen valmennukseen vahvistusta. Joni Niskanen siirtyy kanssani U17 linjavalmentajan paikalta U19 erikoisjoukkuekoordinaattoriksi. Olenkin erittäin iloinen että pääsen jatkamaan valmentamista Jonin kanssa.

Valmennusryhmien kokoaminen on käynnissä ja pelaamisesta tai valmentamisesta kiinnostuneita Jesse Jalo kehottaa ottamaan yhteyttä.

– Jos olet kiinnostunut valmentamisesta tai pelaamisesta Roosters U19-joukkueessa, niin ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen tai Daniel Stanzeliin.
 

U19-joukkueen päävalmentaja Jesse Jalo.


 
Teksti: Pekka Lylyharju
Kuvat: