Uusilla voimilla kohti kautta 2020

Roosters Women kävi läpi suuria muutoksia kaudella 2019. Kausi oli alusta asti haasteellinen ja useat loukkaantumiset kuormittivat jo entuudestaan kapeaa rosteria. Joukkue ja valmennus tekivät yhteisen päätöksen, että on parasta keskeyttää Vaahteraliiga-kausi ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Tämän päätöksen jälkeen monet pelaajista solmivat pelaajasopimuksen Vaahteraliigaan paluun tehneen Turku Trojansin kanssa. Myös monet pelaajista siirtyivät farmijoukkueeseen, Lohja Lionessesin riveihin loppukaudeksi. Trojans pelasi vahvan kauden, joka valitettavasti loppui tappioon välierissä Pietari Valkyriesta vastaan. Lionesses sen sijaan nousi II-divisioonan voittoon!

Kausi 2019 on saatu päätökseen, joten on aika suunnata katseet kohti tulevaa.

Roosters Women lähtee rakentamaan punaista perhettä uudelleen ruohonjuuritasolta, ja tavoitteena on pelata menestyvä kausi II-divisioonassa. Uuden joukkueen rakentaminen on täydessä vauhdissa ja mukana on joukko vanhoja ja  uusia pelaajia. Tavoitteena on rakentaa vahva ja menestyvä joukkue Helsinkiin pitkäjänteisillä ratkaisuilla.

Roosters Womenin kaikki treenit tulevat olemaan avoimia: kaikki jenkkifudiksesta kiinnostuneet ovat siis lämpimästi tervetulleita liittymään mukaan toimintaan!

Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvitse – riittää että on asenne kohdillaan sekä intoa oppia uutta!

Jos on kysyttävää toiminnasta, yhteyttä voi ottaa sosiaalisten medioiden kautta tai sähköpostitse, women@helsinkiroosters.com.

Kuva: EkiTee Photography